Markedsføringsbyrå

Full-service vekstpartner for store og små bedrifter

FX Media hjelper deg med å vokse din online tilstedeværelse gjennom skreddersydde markedsføringsstrategier, nettsideutvikling, innholdsproduksjon, og mer.”

Meta Annonsering

Få maksimal avkastning med våre skreddersydde Meta-annonser som når målgruppen din på Facebook og Insta. Vi optimaliserer kampanjene dine for å sikre høy synlighet og konverteringer. Vår ekspertise i avanserte annonseteknikker hjelper deg med å treffe riktig publikum

Nettside og nettbutikk

Skap en unik brukeropplevelse med våre skreddersydde nettsider og nettbutikker. Vi designer responsive og brukervennlige nettsteder som ikke bare ser fantastiske ut, men også konverterer besøkende til kunder. Med fokus på funksjonalitet og estetikk, sørger vi for at din digitale tilstedeværelse er sterk og effektiv.

Innholdproduksjon

Engasjer publikum med visuelt tiltalende og overbevisende innhold. Vårt team produserer alt fra tekst, bilder, videoer til grafikk som formidler ditt budskap klart og tydelig. Vi hjelper deg med å bygge merkevareautoritet og tiltrekke potensielle kunder gjennom strategisk innholdsmarkedsføring.

SEO

Øk synligheten din på nett med våre SEO-tjenester og optimalisering av Google My Business. Vi hjelper deg med å rangere høyere i søkemotorer, tiltrekke lokal trafikk og forbedre din online tilstedeværelse. Vår datadrevne tilnærming sikrer at din bedrift blir funnet av de som leter etter dine produkter eller tjenester.

Email Marketing

Hold kundene dine engasjerte og informerte med målrettede e-postkampanjer. Vi utvikler og administrerer nyhetsbrev og kampanjer som holder dine kunder oppdatert på nye produkter, tilbud og nyheter. E-postmarkedsføring er en kostnadseffektiv måte å opprettholde kundelojalitet og øke salget.

Anmeldser

Øk din troverdighet og tiltrekk flere kunder med flere positive anmeldelser. Vi hjelper deg med å samle inn tilbakemeldinger fra fornøyde kunder og administrere dine anmeldelser effektivt. Positive anmeldelser øker tilliten til din merkevare og påvirker kjøpsbeslutninger positivt.

Gode ​​ideer til realistiske resultater

Vi tar dine kreative visjoner og gjør dem til virkelighet. Vår ekspertise innen digital markedsføring og nettutvikling sikrer at dine ideer ikke bare blir realisert, men også leverer målbare resultater. 

Featured Work

Lokalflis

Endret gammelt Woocommerce-nettsted til Shopify og introduserte billigere frakt

Donec ultricies lobortis eros nec auctor nisl semper

600 leads i løpet av 1,5 år til et helse center

Chiropractor Cambie

550 leads i løpet av 1 år til en lokal kiropraktor

MMDesign

På 5 måneder brukt 20.000kr for en avkastning på 100.000kr – En ROAS på 5.0

Om Oss

Smart strategi, sterke resultater

FX Media er ikke bare et markedsføringsbyrå, men et team av lidenskapelige kreative sjeler som elsker å se virksomheter blomstre online.

Kom i gang

Start et nytt prosjekt i dag

Kontakt oss nå for å utforske innovative strategier skreddersydd for å løfte din virksomhet til nye høyder.